HOME

ANTWERPEN

LIMBURG

OOST VLAANDEREN

VLAAMS BRABANT

WEST VLAANDEREN


HENEGOUWEN

LUIK

LUXEMBURG

NAMEN

WAALS BRABANT

DUITSLAND

G.H.D. LUXEMBURG

NEDERLAND

Gebruiksvoorwaarden - verantwoordelijkheden

De gebruiker van deze website verklaart zich akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Tenzij anders vermeld, mag alle informatie van deze website vrij geraadpleegd worden. Alle gegevens op deze site zijn uitsluitend bedoeld voor private en educatieve doeleinden. Commercieel gebruik van gegevens op deze site is niet geoorloofd zonder voorafgaandelijke, schriftelijke toestemming van MTBRouteDatabase.be.

Het is de gebruiker onder geen beding toegestaan om de gegevens van deze site gedeeltelijk of geheel, op zich of in herkenbare vorm, te reproduceren of te publiceren

De rechten van intellectuele eigendom met betrekking tot de gegevens op deze website komen uitsluitend toe aan MTBRouteDatabase.be.

MTBRouteDatabase.be zal in geen geval aansprakelijk kunnen gesteld worden voor directe of indirecte gevolgen, dan wel voor de eventuele schade, die uit het gebruik van de op de website vermelde gegevens zou kunnen voortvloeien.

Geen enkele verwijzing of vermelding naar en van informatie op andere webpagina’s, kan worden beschouwd als een aanbeveling vanwege MTBRouteDatabase.be. MTBRouteDatabase.be kan dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van de ‘off – site’ webpagina’s waarnaar wordt verwezen.

Door het versturen van foto's, GPS-tracks en andere bestanden via deze website, geeft de gebruiker aan MTBRouteDatabase.be de toestemming deze bestanden te gebruiken en te publiceren.Contact

Mail MTBRouteDatabase.be