Opening mountainbikeroute Diepenbeek op 10 september

08-09-2023 - Binnenkort krijgen avontuurlijke mountainbikers en fietsliefhebbers in Diepenbeek een kans om hun passie te beleven. Op 10 september wordt de officiƫle opening van de mountainbikeroute in Diepenbeek gevierd, die als verbindingsroute tussen Genk en Kortessem fungeert. Tegelijkertijd worden ook de nieuwe Biketrail en het BMX-parcours officieel onthuld.


Afb.: Ⓒ diepenbeek.be - 10 september opening mountainbikeroute Diepenbeek

De gloednieuwe mountainbikeroute biedt maar liefst 23 extra kilometers aan mountainbikeplezier en is gemarkeerd met de gekende gekleurde driehoekjes. Het startbord bij het technische parcours op het Demerstrand geeft je een handig overzicht.

Op 10 september staan er tal van activiteiten op het programma, waaronder een competitie, een toertocht en zelfs mountainbike-initiaties, om deze uitdagende sport verder te promoten. Bovendien worden er later in het jaar nog extra initiatieven georganiseerd. Heb je zin om de nieuwste aanwinst op sportpark Demerstrand te verkennen? Zorg er dan zeker voor dat je tussen 10 en 15 uur op 10 september aanwezig bent op het Demerstrand.

Ontdek hier de nieuwe biketrail in Diepenbeek.

Bron: diepenbeek.be