Heist onderzoekt momenteel de mogelijkheid van een mountainbikeroute

28-07-2023 - Team Sport en Jeugd van de gemeente Heist-op-den-Berg is momenteel bezig met het onderzoeken van de mogelijkheid om een mountainbikeroute of gravelparcours te realiseren. Ze zijn van plan dit te doen in samenwerking met de lokale mountainbikeverenigingen en geïnteresseerde individuele mountainbikers.


Afb.: Ⓒ mtbroutedatabase.be - Illustratiebeeld

Tot en met 30 september heb je de mogelijkheid om een enquête in te vullen over de mogelijke komst van een parcours. Het lokale bestuur legt veel nadruk op de betrokkenheid van individuele mountainbikers en verenigingen. Ze willen graag hun inzichten inwinnen over behoeften, aantrekkelijke routes, algemene aandachtspunten en technische aspecten van de routes. Daarnaast zien ze deze groepen als waardevolle klankborden voor nieuwe voorstellen. Alle input wordt zeer gewaardeerd, maar het uiteindelijke resultaat hangt af van de behoeften en mogelijkheden binnen de gemeente.

Je kunt de enquête vinden via deze link.
Voor eventuele bijkomende vragen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Team Sport en Jeugd via telefoon of e-mail:
Telefoon: 015/46 16 70
E-mail: sportenjeugd@heist-op-den-berg.be

Bron: hln