Officiële opening bikepark Londerzeel

Bron: londerzeel.be

10-08-2022 - De Gemeente Londerzeel legde een bikepark aan in de zijstraat van de Mechelsestraat ter hoogte van huisnummer 200.
Op zaterdag 13 augustus 2022 gaat het Londerzeelse bikepark officieel open met een avontuurlijk en sportief programma. Een greep uit het aanbod: (lees verder onder de afbeelding).

Afb.: Ⓒ Gemeente Londerzeel

• 9 tot 12 uur: ‘kijk-ik-fiets’-initiatie op de parking van Garage Pol (te bereiken via het bikepark). Kindjes kunnen leren fietsen met hulp van ervaren monitoren en de actieve begeleiding van een ouder. Bij slecht weer gaat die initiatie door in Sporthal Verma (Opdorpstraat 2, Malderen).

Deelnemen aan de initiatie kost 5 euro (betaling in cash ter plaatse). Schrijf je in door een e-mail te sturen naar sport@londerzeel.be.
• 9.30 tot 12 uur: de Fietsbieb op verplaatsing. Ontdek de Fietsbieb en ontleen een kinderfiets tegen een lage prijs. Meer info op www.londerzeel.be/fietsbieb.

• Doorlopend vanaf 10 uur: challenges, “mountainbike-clinics”, fietsbehendigheidsparcours, initiatie “pumptrack”. Hiervoor kan je niet vooraf inschrijven, meld je ter plaatse aan.

Tijdens het openingsfeest zijn er doorlopend opzwepende “bike beats” te horen.

Laat je benen spreken en zak dus op 13 augustus 2022 af naar het bikepark.

Bekijk hier de routes in Londerzeel.