HOME

ANTWERPEN

LIMBURG

OOST VLAANDEREN

VLAAMS BRABANT

WEST VLAANDEREN


HENEGOUWEN

LUIK

LUXEMBURG

NAMEN

WAALS BRABANT

DUITSLAND

G.H.D. LUXEMBURG

NEDERLAND

Over BikerBarbaar

Ik ben Kristof (aka BikerBarbaar), met fietsen opgegroeid en in mijn jeugd heel veel tijd doorgebracht op mijn eerste mountainbike, een Trek AL4000, in de bossen van het Bloso domein van Hofstade en omgeving.

In 2008 heb ik mijn eerste high-end mountainbike gekocht, een Trek Fuel Ex en vanaf dan actief bepijlde- en zelfgemaakte GPS-mountainbikeroutes beginnen rijden op zoek naar avontuur, adrenaline, technische uitdagingen en mooie uitzichten.
Die gereden routes hield ik bij in een logboek.

Vanaf 2012 besloot ik om dit logboek te delen met andere mountainbikers via internet.
Op die manier is deze website ontstaan waarop ik de gereden routes, met groene aanduiding en geplande routes, met rode aanduiding, verzamelde en rangschikte per provincie met daarbij de bijhorende gereden data, beoordelingen en foto's.

Omdat het veel tijd vergt om alle routes zelf te rijden en gegevens up-to-date te houden, schakelde ik de hulp in van medebikers en bezoekers van de website om gegevens en beoordelingen te verzamelen.
In 2014 maakte ik de site interactief waardoor voortaan iedereen hun beoordelingen, foto's via de website kan doorsturen.
Vanaf dan is de site doorgegroeid van een persoonlijk logboek naar een database met MTB-routes ofwel MTBRouteDatabase.be


Interesses

mountainbike, natuur, survival, metal muziek, elektronica, webdesign, fotografie

MTB Specialiteiten

Alles wat technisch is, zowel de ondergrond als de beklimmingen en afdalingen.

Favoriete routes

Beaufort-Berdorf (Lux), Boom / Terhagen, Thalfang (Dui), La Gleize, Longfaye (Hoge Venen), Seraing / Sart-Tilman, Spa, Aywaille, Trois-Ponts, Coo, Dorst (NL), Drunen (NL), Parkstad Limburg (NL), Houffalize, Genk, Herentals, Lommel, Braine l'Alleud, Ottignies-Louvain-La-Neuve, Froidchapelle, Braine-le-Comte

Favoriete sites

mountainbike.be
mtb +
sport.vlaanderen
GPS visualizer
mountainbike.startpagina.be
mtb.2link
. . .
Contact

Mail BikerBarbaar